Hoe wij werken

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Hoe wij werken

Hoe wij werken

Heb jij weleens een leuke vacature gezien waarvan jij zeker weet dat je de ideale kandidaat bent? Maar bij het lezen van de functie-eisen kom je erachter dat je net niet de juiste diploma’s hebt.

Hier stopt het sollicitatieproces waarschijnlijk voor jou en bedrijven lopen hierdoor zeer gemotiveerde werknemers mis. Bij ons kun je op een vacature reageren waar jij jezelf in ziet ongeacht je opleiding. Onze focus ligt op de persoon en wat je meebrengt aan ervaring. Kortom, solliciteer gerust op onze vacatures en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden!

Wij werken als volgt: 

STAP 1

Wij krijgen jouw sollicitatie en cv binnen, samen met het team kijken we naar jouw cv en dan vooral naar jouw ervaring. Mochten we zien dat jij goed bij een openstaande vacature past nodigen we je uit voor een gesprek. 

STAP 2 

Je komt op kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Het doel van dit gesprek is om jou als persoon beter te leren kennen zodat we precies weten wat jij zoekt en bij wat voor organisatie jij past. 

STAP 3

Tijdens het gesprek bekijken we of je ideale kandidaat bent voor de vacature. Mocht jij niet de geschikte kandidaat zijn, kijken we samen naar de andere mogelijkheden die we jou kunnen bieden!

STAP 4

We zien een match tussen jou en het bedrijf en we organiseren het sollicitatiegesprek! 

STAP 5

We bespreken het gesprek dat jij hebt gehad met het bedrijf en horen of jij de geschikte kandidaat bent voor de functie.

Aangenomen? Dan bellen we je direct met het goede nieuws!

Ben jij niet de geschikte kandidaat?
Dan geven wij niet op en kijken we samen met jou naar een andere uitdaging!
 

Share our website