Over ons

 • Home
 • Informatiepagina's
 • Over ons

Arbeidsbemiddeling van nationale en internationale banen

Uitzenden - Detacheren - Werving & Selectie

Arbeidsbemiddelaar JBP NetWorks is sinds begin 2013 (internationaal) actief op de markt van bemiddeling in met name vaste banen. In 2017 zijn we ook gestart met het uitzenden dan wel detacheren. Bij internationale bemiddeling is dit overigens altijd voor een langere periode, minimaal een half jaar. Inmiddels kunnen we stellen dat we in bijna alle sectoren onze sporen hebben verdiend: daar waar een uitdaging ligt pakken wij hem graag op.

Als toonaangevende speler in arbeidsbemiddeling richten wij ons op nationale en internationale banen, met expertise in uitzenden, detacheren en werving & selectie. Onze dienstverlening is breed en veelzijdig, met een specifieke focus op logistiek, productie, techniek, food, kassen, HR en commerciële functies op elk gewenst niveau.

Onze kernwaarden

Bij JBP Networks geloven we in de kracht van persoonlijk contact. Onze kernwaarden vormen het fundament van ons bedrijf en leiden ons in alles wat we doen:

 1. Deskundigheid: Ons team bestaat uit ervaren professionals met diepgaande kennis van de arbeidsmarkt in diverse sectoren. We begrijpen de specifieke behoeften van zowel werkzoekenden als werkgevers en kunnen daardoor doeltreffende matches maken.

 2. Betrouwbaarheid: Betrouwbaarheid staat centraal in al onze interacties. Werkzoekenden kunnen op ons rekenen voor eerlijk advies en begeleiding bij elke stap van hun carrière. Werkgevers kunnen vertrouwen op onze grondige selectieprocedure en toewijding aan kwaliteit.

 3. Flexibiliteit: De arbeidsmarkt is dynamisch en evolueert voortdurend. Wij passen ons aan aan de veranderende behoeften van zowel werkzoekenden als werkgevers, waardoor we flexibele oplossingen bieden die aansluiten op de snel veranderende zakelijke omgeving.

 4. Persoonlijke benadering: Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering. We begrijpen dat elke kandidaat uniek is en streven ernaar om een diepgaand inzicht te krijgen in hun vaardigheden, ambities en persoonlijkheid. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte matches te maken die niet alleen gebaseerd zijn op vaardigheden, maar ook op culturele fit en langetermijndoelen.

Onze diensten

 1. Arbeidsbemiddeling van nationale en internationale banen: Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in eigen land of internationale ambities hebt, wij hebben het netwerk en de expertise om je te verbinden met de juiste kansen.

 2. Uitzenden: Voor flexibiliteit in personeelsbeheer bieden wij uitzendmogelijkheden. Of het nu gaat om seizoensgebonden pieken of tijdelijke projecten, wij zorgen voor gekwalificeerd personeel dat naadloos past bij uw behoeften.

 3. Detacheren: Met onze detacheringsdiensten kunt u hooggekwalificeerd personeel inhuren voor specifieke projecten of langere periodes, zonder de administratieve rompslomp van directe werkgeversverplichtingen.

 4. Werving & Selectie: Onze grondige werving & selectieprocedure zorgt ervoor dat u alleen de beste kandidaten voor uw organisatie krijgt. We screenen niet alleen op vaardigheden, maar ook op culturele fit en toekomstig potentieel.

Focusgebieden

 • Logistiek: Efficiënte en effectieve logistiek is cruciaal in elke organisatie. Wij begrijpen de complexiteit van logistieke functies en brengen getalenteerde professionals samen met bedrijven die streven naar optimale supply chain-management.

 • Productie en Techniek: In de dynamische wereld van productie en techniek streven wij naar het samenbrengen van technisch onderlegd personeel met innovatieve bedrijven. Of het nu gaat om productieprocessen of technische ontwikkelingen, wij hebben de juiste kandidaten.

 • Food en Kassen: De voedingsindustrie en kassen vereisen specifieke vaardigheden en expertise. Wij begrijpen deze unieke behoeften en helpen bij het vinden van de juiste professionals voor uw organisatie.

 • HR en Commerciële Functies: Menselijk kapitaal is de drijvende kracht achter elk succesvol bedrijf. Wij richten ons op het verbinden van getalenteerde HR-professionals en commerciële experts met organisaties die streven naar groei en ontwikkeling.

Bij JBP Networks zijn we toegewijd aan het overtreffen van verwachtingen en het bouwen van duurzame relaties. Of je nu op zoek bent naar je volgende carrièrestap of een bedrijf bent dat talent wil aantrekken, wij zijn er om je te ondersteunen op jouw reis naar succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een bloeiende toekomst.

Share our website