Werken zonder diploma

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Werken zonder diploma

Werken zonder diploma

Wil jij aan het werk maar heb je geen diploma? Dan kun je bij ons terecht! Wij staan voor een persoonlijke aanpak en hebben vacatures voor ieder opleidingsniveau. Kortom, wil jij een carrière switch maken of heb jij geen opleiding afgerond, maar wel veel te bieden en zoek je daarom naar werken zonder diploma? Dan zit je bij het juiste bureau!

Zoals eerder aangegeven staan wij voor een persoonlijke benadering en zijn we benieuwd naar jou. Wat voor persoon ben jij? Wat heb je te bieden en wat is je ervaring? Dat zijn vragen waar wij de meeste waarde aan hechten. Uit ons ervaring is namelijk gebleken dat een diploma niet beslissend hoeft te zijn. Met de juiste instelling en motivatie kom je bij ons al een heel eind.

Welk werk kan ik doen zonder een diploma?

Wist je dat er in de regio Twente nog steeds veel mogelijkheden zijn om aan de slag te gaan zonder diploma? Er zijn verschillende sectoren die op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers, ongeacht hun opleidingsniveau.
Zo zijn er bijvoorbeeld veel vacatures in de productie- en logistieke sector. Bedrijven in deze sector zijn vaak op zoek naar harde werkers die niet bang zijn om hun handen uit de mouwen te steken. Ook de horeca, schoonmaak en bouw zijn sectoren waar ervaring vaak belangrijker is dan een diploma.
Kies vooral iets waar jij achter staat en energie van krijgt, de mogelijkheden zijn er en wij helpen jou graag verder!

Hoe weet ik voor welke baan ik zonder diploma in aanmerking kom?

Wij sluiten in eerste instantie niemand uit voor een vacature. Dus heb jij relevante werkervaring, ben jij gedreven en heb je de juiste werkinstelling? Solliciteer dan gerust op een vacature en we nemen contact met je op!
Als je op zoek bent naar werk zonder diploma in de regio Twente, is het aan te raden om te kijken naar functies waar ervaring en motivatie belangrijk zijn. Door te laten zien dat je gemotiveerd bent en bereid bent om hard te werken, vergroot je de kans op het vinden van een baan. Daarnaast zijn er vaak ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

Neem een kijkje op onze vacaturebank en wellicht kunnen we je direct verder helpen!

Share our website